Om Samkon

Idéen bag Samkon

Samkon eller Samarbejdende Dynamics Konsulenter, er en sammenslutning af selvstændige Dynamics NAV

konsulenter, der samarbejder omkring implementering og vedligeholdelse af edb-løsninger til virksomheder i alle størrelser, baseret på forretningsstyringssystemet Microsoft Dynamics NAV.
Konceptet bag Samkon, er at hver enkelt konsulent bevarer så meget frihed og selvstændighed som muligt, samtidig med at der skabes et fagligt miljø, hvor udvikling, samarbejde og fagligsparring er i højsædet, til gavn for den enkelte konsulent og ikke mindst til gavn for kunderne.
Vi ligger vægt på, at vores konsulenter er professionelle og har en stor portion erfaring og ansvarsfølelse, således at kunderne får den bedst mulige service og rådgivning til den aftalte tid.  Samkon har ikke en stor salgs- eller administrations organisation kørende, og er ikke underlagt krav fra eksterne leverandører om at opretholde bestemte vækstrater i licenssalg og lignende. Derfor er Samkon i højere grad uafhængige og uvildige i rådgivningen af kunderne, således at disse tilbydes de bedste og billigste løsninger, både på kort og længere sigt.
 

Forretnings- og kompetenceområder

Vores forretningsområder er rådgivning, udvikling, implementering og uddannelse i produktet Microsoft Dynamics NAV samt produkter med relation og integration hertil. Vores aktiviteter udøves med kunden som partner, og der lægges stor vægt på at tilbyde den optimale løsning.

 Blandt vores kompetenceområder er følgende:

  • Analyse, design og udvikling af kundetilpassede løsninger
  • Projektstyring
  • Uddannelse, både i standard- applikation, design samt i tilpassede løsninger.
  • Konvertering af eksisterende Navision løsninger til nyere versioner af Navision
  • Implementering af standard og kundetilpassede løsninger
  • Opdatering af kørende Navision løsninger
Undersider (1): Personerne bag