Om Samkon‎ > ‎

Personerne bag

Lars Kruuse Frandsen

 Funktion:    Dynamics NAV/ Navision udvikler & konsulent
 Erfaring:       Har siden 1998 arbejdet som Dynamics NAV/Navision udvikler
 Kompetencer:      Udvikling af brugervenlige løsninger, test og implementering, analyser,  løsningsdesign, uddannelse af brugere
 Fokusområder i applikationen:   Økonomistyring, betalingssystemer til håndtering af elektroniske ind- og udbetalinger, lager- og indkøb/salgsstyring og endelig sags- og ressourcestyring.
 I øvrigt: Lars har udover NAV/Navision, også bredt dækkende kompetencer i andre produkter f.eks. SQL, serveropsætning, Citrix, håndterminaler, schedulere, printere og snitflader til disse.

Morten Bach

 Funktion:    Dynamics NAV/ Navision konsulent
 Erfaring:       Har siden 1993 arbejdet med Dynamics NAV/Navision, både som bruger og konsulent.
 Kompetencer:      Implementering, forretnings- og procesanalyser, løsningsdesign, projektledelse, uddannelse af brugere
 Fokusområder i applikationen:   Økonomistyring, analyse og rapportering, håndtering af anlægsaktiver, betalingssystemer til håndtering af elektroniske ind- og udbetalinger, lager- og indkøb/salgsstyring og endelig sags- og ressourcestyring inklusiv løn.
 I øvrigt:

Har deltaget i implementering, forretningsanalyse, løsningsdesign og projektledelse på en lang række IT-projekter af varierende størrelse og kompleksitet. Derudover har han uddannet brugere på alle niveauer.

Morten har tidligere arbejdet 5 år som regnskabschef (hhv. i en produktions- og en handelsvirksomhed), med arbejdsområder indenfor regnskabsaflæggelse, budgettering, anlægsaktiver, costaccounting og lønafregning m.v. og han har derigennem en indgående forretningsforståelse, og et stort kendskab til processerne i en økonomiafdeling.


Jens Uggerhøj

 Funktion:    Dynamics NAV/ Navision udvikler
 Erfaring:       Har siden 2000 arbejdet som Dynamics NAV(Navision) konsulent/udvikler.
 Kompetencer:      Afdækning af virksomhedens flow og behov, for derigennem at udarbejde en beskrive og plan til udvikling/design, test og implementering
 Fokusområder i applikationen:   Produktion, lager, lagerhotelsløsninger, logistik og håndterminalsløsninger.
 I øvrigt: Har udover NAV/Navision, også kompetencer i de omkringliggende produkter f.eks. SQL, Håndterminaler, samt snitflader til disse.XML erfaring, herigennem også OIOXML til det offentlige.

Bjørn Buus

 Funktion:   Dynamics NAV/ Navision udvikler & konsulent
 Erfaring:      Har siden 1998 arbejdet med Dynamics NAV, både som bruger og konsulent/udvikler.
 Kompetencer:     Stor forståelse for forretningsprocesser og hvordan disse kan strømlines og effektiviseres gennem anvendelse af IT, analysearbejde, teknisk projektledelse, uddannelse af brugere.
 Fokusområder i applikationen:  Økonomistyring, analyse og rapportering, salg, indkøb, lager, produktion, varesporing, servicemanagement, salgsstyring, anlægsaktiver.
 I øvrigt:Bjørn har udover NAV/Navision også deltaget i komplekse implementeringer, hvor der har indgået mange løsningskomponenter som BI, Webshop og integration til eksterne systemer. Stort kendskab til integration til eksterne produktionssystemer.